Over ons

Autobedrijf Oude Mulders is ontstaan uit pure passie voor het vak. Op 1 november 2005 besluit Marco Oude Mulders te starten als zelfstandig ondernemer in de autobranche. Het bedrijf neemt intrek in een startershal aan de Vonderweg 4b te Enter. Door jaren ervaring en het bieden van een uitstekende service wordt een goede reputatie opgebouwd in Enter en omstreken. Na 7 jaar wordt besloten een nieuw pand te bouwen aan de Rijssenseweg 47 in Enter. Een ruim pand, met een moderne, efficiënte werkplaats, waar zowel onderhoud als reparaties kunnen worden uitgevoerd aan vrijwel alle automerken.
foto pand groot | Autobedrijf Oude Mulders

Onze locatie

Welkom bij Oude Mulders, welkom bij hét autobedrijf voor Enter & omstreken.

Van onderhoud tot reparatie, van financial lease tot diverse zakelijke oplossingen als het beheer van uw bedrijfsauto’s of wagenpark. Autobedrijf Oude Mulders in Enter biedt het allemaal. Maar ook voor advies of verkoop van tweedehands auto’s bent u bij Oude Mulders aan het juiste adres. Autobedrijf Oude Mulders heeft een ruime, moderne werkplaats waar zowel onderhoud als reparaties kunnen worden uitgevoerd aan vrijwel alle automerken.

foto garage | Autobedrijf Oude Mulders

Ruime, moderne werkplaats

Autobedrijf Oude Mulders heeft een ruime, moderne werkplaats waar zowel onderhoud als reparaties kunnen worden uitgevoerd aan vrijwel alle automerken.