Lease

Kiest u voor Oude Mulders Autolease, dan besteedt u zowel de volledige financiering als het operationele beheer van uw auto’s aan ons uit. Alle financiële, technische en beheersmatige taken komen voor onze rekening. U houdt zelf alle tijd en energie over voor uw bedrijfsactiviteiten.

Indien u meer informatie wenst over autolease, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder

car sales buying a new car PHHEBB4 1 | Autobedrijf Oude Mulders

Oude Mulders autolease

Kiest u voor Oude Mulders Autolease, dan besteedt u zowel de volledige financiering als het operationele beheer van uw auto’s aan ons uit. Alle financiële, technische en beheersmatige taken komen voor onze rekening. U houdt zelf alle tijd en energie over voor uw bedrijfsactiviteiten. Indien u meer informatie wenst over autolease, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Financial lease

Kiest u voor Oude Mulders Autolease, dan besteedt u zowel de volledige financiering als het operationele beheer van uw auto’s aan ons uit. Alle financiële, technische en beheersmatige taken komen voor onze rekening. U houdt zelf alle tijd en energieKiest u voor Financial Lease dan wordt alleen de investering van de auto gefinancierd. Dit betekent dat u economisch gezien de eigenaar van de auto wordt en de auto komt op uw bedrijfsbalans te staan. Dit heeft fiscale voordelen. Het gefinancierde bedrag betaalt u in vaste periodieke termijnen terug. Aan het einde van deze overeenkomst bent u volledig eigenaar van de auto.

over voor uw bedrijfsactiviteiten.

Indien u meer informatie wenst over autolease, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Operational Lease

Kiest u voor Operational Lease dan betaalt u periodiek een vast bedrag, vastgesteld op basis van gewenste looptijd en verwachte aantal kilometers. Doordat alles uit handen wordt genomen houdt u tijd en energie over voor uw bedrijfsactiviteiten. Aan het einde van deze overeenkomst levert u de auto weer in. Op deze manier heeft u ook geen zorgen over de restwaarde van de auto.

Shortlease

Wilt of kunt u zich niet voor langere tijd aan een leasecontract binden, bijvoorbeeld omdat het gaat om flexwerkers of medewerkers op projectbasis? Dan kunt u voor Short Lease kiezen. Dat is een zeer praktische leasevorm, waarbij u tijdelijk de beschikking krijgt over een lease-auto. De contractperiode varieert van zes tot twaalf maanden en kan dagelijks worden opgezegd of verlengd. Voor een periode die korter is dan zes maanden gelden huurtarieven. Uw lease-auto is afkomstig uit ons eigen wagenpark van jonge personenauto’s en bedrijfswagens, altijd van het meest recente model.